2010. július 11., vasárnap

Ne add fel, Kriszta!

Persze minden ot percben belefut az ember egy-egy "tuti" pizza receptbe, de mindenkinek ki kell tapasztalnia,hogy neki mi a tuti! Ha elsore nem lett jò az àllaga, akkor figyelj oda, hogy langyos vizzel dolgozz ès inkàbb egy kicsit tobb vizet adj eloszor a liszthez, hogy jò krèmes legyen, ùgy konnyen el lehet kezdeni osszedolgozni, aztàn finoman mèg lehet egy kis lisztet szòrni hozzà, de azt màr ùgyis fogod èrezni!
Fontos a megfelelo lelki àllapot is, ami nem nyugodsàgot jelent, hanem hogy kìvànd elkèszìteni, èn nèha stersszoldàsra hasznàlom a tèsztagyùràst!

A megfelelo hozààllàsròl jut eszembe, hogy egyszer Itàliàban nyàron segìteni akartam a noknek, akik kozosen osszeàllnak pàr piramisnyi paradicsommal, hogy azt elrakjàk tèlire.Kozosen dolgoznak ìgy nem kell kulon otthon mindenkinek pepecselni, egyszerre osszedobnak egy nagy adagot, aztàn elosztjàk az uvegeket, persze a legjobb az egèszben, hogy jòkat pletykàlnak, rohognek ès ènekelnek kozben. Szòval a munka kezdetèn megkèrdeztèk, hogy nem most unneplem e a pirosnapos havit, mert akkor nem nyùlhatok a paradicsomhoz.Eloszor azt hittem szòrakoznak velem, aztàn kiderult, hogy tok komoly az ugy, mert a hagyomàny szerint (aminek biztosan van igazsàg alapja) megkeseredik, megromlik a paraszòsz, ha olyan no dolgozta fel, aki menstruàl.
Vissza a pizzàhoz, csak lazàn!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése